Кондитерський шоколад
в виде галереив виде списка
- Шоколад молочний Barry Callebaut №823 кондитерський в каллетах, 1кг, Бельгія900 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Шоколад білий Barry Callebaut Velvet кондитерський у калітах, 1 кг, Бельгія900 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
- Шоколад молочний зі смаком меду 33,2% Barry Callebaut кондитерський в каллетах, 1кг610 ₴/кгВ наявності Оптом і в роздріб
Шоколадні каллети – розлитий у вигляді маленьких «монеток» кондитерський шоколад, який зручно використовувати під час виробництва різних кондитерських виробів. Такий какао-продукт легко топиться і може використовуватися як глазур, наповнювач, база для цукерок та інших десертів. Немає необхідності ламати плитку або різати великий брус шоколаду, достатньо взяти необхідну кількість монет, що дуже зручно.
Застосовується для мусів, ганажу, візерунків, декору, велюру. Можна їсти, як звичайний шоколад.