Какао масло
в виде галереив виде списка
Какао-масло (масло какао) — жир, віджимаемый з какао тертого - мелених зерен плодів шоколадного дерева какао бобів. Основа для виробництва шоколаду.
Масло какао зберігає тверду консистенцію при температурі до +25 градусів, забарвлене в кремовий, світло-жовтий або світло-коричневий колір, плавиться при 33-36 градусах. Какао-масло використовують у харчовій і кондитерській промисловості, косметології та медицині. В парфумерії і при виготовленні дорогих сортів мила застосовують дезодорована олія какао.
Масло какао зберігає тверду консистенцію при температурі до +25 градусів, забарвлене в кремовий, світло-жовтий або світло-коричневий колір, плавиться при 33-36 градусах. Какао-масло використовують у харчовій і кондитерській промисловості, косметології та медицині. В парфумерії і при виготовленні дорогих сортів мила застосовують дезодорована олія какао.