Какао терте
в виде галереив виде списка
Терте какао проміжний продукт переробки какао-бобів у какао-масло. Після ферментації, просушування, обжарювання боби підлягають дробленню на какаовеллу (лушпиння) і какао-крупку (роздроблені ядра). Розігріта крупка какао шляхом тонкого помелу на вальцях або спеціальних млинах перетворюється в терте какао.
Це 100% чорний шоколад. Вміст в ньому масла какао до 55%. Деякі любителі гіркого шоколаду його із задоволенням їдять і так.
Використовується какао терте для виготовлення шоколаду, добавки в десерти, в чистому вигляді до вживання в їжу, а також в косметології.
Застосовується какао терте у вигляді масок для обличчя, обгортання проти целюліту і для пружності шкіри, загоює і пом'якшувальний засіб, використовується для боротьби з розтяжками.
Це 100% чорний шоколад. Вміст в ньому масла какао до 55%. Деякі любителі гіркого шоколаду його із задоволенням їдять і так.
Використовується какао терте для виготовлення шоколаду, добавки в десерти, в чистому вигляді до вживання в їжу, а також в косметології.
Застосовується какао терте у вигляді масок для обличчя, обгортання проти целюліту і для пружності шкіри, загоює і пом'якшувальний засіб, використовується для боротьби з розтяжками.