Шоколад Crea
В 1978 році родина Де Стефано заснувала компанію CREA, одну з найбільш значущих в галузі виробництва шоколадів і сухофруктів. Протягом цих сорока років фабрика дотримувалася важливого напрямку, який вибрала чітко і сміливо: безпосередньо контролювати весь процес – починаючи від какао-бобів, що прибувають, до шоколаду – дотримуючись автономії виробництва разом зі стабільністю. Ці цінності призвели до того, що CREA увійшла в число лідерів італійської промисловості.
Команда фахівців компанії зосереджена на чотирьох основних точках:
– Технологічна незалежність: власне виробництво напівфабрикатів какао, від бобів до шоколаду, для того, щоб перевірити кожен виробничий крок і створити високоякісні продукти.
– Постійні інвестиції в розвиток технологій і виробничих процесів: як доказ – новий сучасний виробничий об’єкт в м. Черваска (Провінція Кунео). Виробнича площа складає 12 000 кв. м. На виробництві запроваджені найсучасніші виробничі та дослідні технології, виробничий відділ чудово справляється з алергенами в продукції та різними напрямками спеціального виробництва, мінімізуючи перехресне забруднення (молочний/темний, біологічне/звичайне тощо).
– Спонтанні тестування та моніторинг: постійні хімічні, фізичні, мікробіологічні, органолептичні та санітарні перевірки для контролю безпеки харчових продуктів та органолептичних властивостей.
– Максимальне дотримання найсуворіших міжнародних стандартів: щодо навколишнього середовища, виробничого процесу та управління персоналом.