Шоколад молочный Cacao Barry Alungo 41% кондитерский в каллетах, 1кг, Франция
660 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- Немає в наявності
- +380 (93) 107-55-18
Шоколад Alunga від Cacao barry – це трохи солодкий молочний шоколад з домінуючим смаком какао та молока. Шоколад «нового покоління» з чистим та інтенсивним смаком какао завдяки новому унікальному методу ферментації. Какао-боби з Кот-д'Івуару, в основному Форастера. Містить знежирений какао-порошок, цей шоколад відмінно підходить для приготування таких страв, як ганаш або мус, а також для шоколадних напоїв. Вміст: мін. какао 41%, молока 24%, жир 35%. Плинність (-●●●○○+) Енергетична цінність: 554 Ккал Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: - білки 10,3 г - жири 36,7 г - вуглеводи 42,8 г Термін придатності: 18 місяців Зберігання: продукт слід зберігати у чистому, сухому (відносна вологість не більше 70 %) місці без запаху. Температура зберігання: 12 - 20 °C Країна виробник: Франція
упаковка
- zip-lock пакет
- 20кг - заводськая упаковка, короб
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Cacao Barry |
Країна виробник | Франція |
Колір | Чорний |
- Ціна: 660 ₴/кг