Продавець Какао Клуб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1128 відгуків
+380 (96) 544-86-60
+380 (93) 107-55-18
Какао Клуб - какао масло шоколад - оптом и в розницу
Кошик

Пектин цитрусовий HMС-RS 1, ТВ Пектин, Україна

55 /100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Пектин цитрусовий HMС-RS 1,  ТВ Пектин, Україна
Пектин цитрусовий HMС-RS 1, ТВ Пектин, УкраїнаВ наявності
55 /100 г
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пектин  HMС-RS 1 це пектин швидкої садки, що представляє собою білуватий порошок, екстрагований з цедри цитрусових плодів.

Склад продукту: пектин (Е440і), сахароза.

Області застосування:

Продукт широко використовується у якості загусника, емульгатора і стабілізатора в харчовій промисловості при виробництві: зефіру, мармеладу, кремів для тортів; желе, джемів, мусів; йогуртів та морозива.
Рекомендована доза: 0,4-1,2%, вміст розчинних сухих речовин 55 -70% у відповідності до заданої рецептури та вимог структури кінцевого продукту.

Специфікація: 

Ступінь етерифікації          67-72 %

Желирующая сила (SAG)  145-165

Температура желювання   Макс 95оС

РН 1% розчину                     3,0-3,6

Час желювання (хв.)            10-15

Мікробіологія

Кількість мікроорганізмів

на чашках Петрі макс. 1,000 / г

Дріжджі макс. 100 / г

Бактерії гр.кишкової

палички (коліформи) відсутні в 1,0 г

Сальмонела відсутня в 25 г

Метали:

Миш'як (AS)                         Макс. 0,5 мг/кг.

Свинець (РB) Макс. 1 мг/кг.

Живильні властивості

(приблизні величини на 100 р.)

Енергетична цінність   500-600 кДж

Білки: -<0,5% Вуглеводи: - 25 - 35% З них цукри: - 25 - 35% Жири: - <0,5%

Рекомендації щодо розчинення:
Для розчинення продукту без грудок необхідно:
- попередньо змішати пектин із іншими інгредієнтами у стані порошку і кількісно перенести суміш у рідину при постійному інтенсивному перемішуванні. Продовжити помішування до повного розчинення
- або розчинити порошок в нерозчинному середовищі (масло, цукровий сироп з вмістом сухих речовин > 65 % Brix).
Розчинення продукту залежить від середовища і від процесу: поліпшується при нагріванні (час, температура), і перемішуванні (мішалка, міксер, гомогенізатор).
Повне розчинення продукту досягається при температурі - 80 - 85 ֯С (176 - 185 ֯F). Складніше розчиняти в середовищі з високим вмістом Са 2+ (жорстка вода > 80 ppm Ca 2+ , молоко), у цьому випадку необхідний додатковий час або комлексоутворюючі солі.

 

Зберігання:

Пектин Cповинен зберігатися в сухому прохолодному місці.

Максимальна температура – 25оС, вологість < 60%.

Термін зберігання 24 місяці.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 55 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner