Продавець Какао Клуб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1120 відгуків
+380 (96) 544-86-60
+380 (93) 107-55-18
Какао Клуб - какао масло шоколад - оптом и в розницу
Кошик

Кероб

в виде галереив виде списка

Що таке кероб? 

Кероб  - це солодкий порошок з м'якоті плодів (стручків) ріжкового дерева, які мають дуже солодку (50% цукрів) і соковиту м’якоть.

За смаком він нагадує какао-порошок, тільки дуже солодкий, має злегка терпкий гіркуватий присмак.

Корисні властивості і склад кэроба

На відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам по собі і не вимагає при приготуванні солодощів додавання рафінованого цукру.

Кероб містить багатий набір вітамінів і мінеральних речовин. Кероб на 8% складається з протеїну і містить вітаміни А, В, В2, В3 і D. У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію і магнію.

НА відміну від кави і какао, кероб  не містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді, які викликають звикання і алергію.

Кероб має низький глікемічний індекс, тому рекомендується як замінник какао і цукру (шоколаду) хворим на цукровий діабет і людям з надмірною вагою.

Кофеїн і теобромін є стимулянтами. Кофеїн впливає прямо на мозок, стимулюючи почуття, натхнення і пильність. Кофеїн може передаватися з грудним молоком, вагітним жінкам рекомендується утриматися від прийому кофеїну. Кофеїн має болезаспокійливі властивості, але також має побічні ефекти: неспокій, нервозність, нудота і почастішання серцебиття. Він діє як сечогінний засіб, що призводить до надмірного виведенню з організму вітамінів В і С. Кофеїн стимулює вивільнення запасів енергії тіла. Цукру різко надходить у кров, що призводить до діабету і ожиріння.

Продукти з кэроба позбавлені цих недоліків при збереженні високих смакових якостей.

В кэробе відсутня фенилтиламин, який викликає мігрень, і фромамин, який крім мігрені викликає алергію. Кероб добре сприймається дітьми, особливо тими у кого алергічна реакція на какао боби і шоколад.

В кэробе немає щавлевої кислоти, яка блокує засвоєння організмом кальцію і цинку. Наявність щавлевої кислоти в шоколаді також одна з причин причин виникнення подросковых прищів. Крім того, кероб сприяє виведенню токсинів з організму.

В будь-якому кулінарному рецепті можна замінити порошок какао на кероб.

Застосування кэроба в кулінарії

Порошок кэроба можна використовувати замість какао в співвідношенні один до одного.
Кероб, аналогічно шоколаду, можна розтопити і розлити у форми, хоча результат не буде мати таку ж гладку і блискучу поверхню.

Кероб можна використовувати в гарячих і холодних напоїв, пудингах, в якості ароматичної обсипання для кулінарних виробів.

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner