
Какао порошок N21N, природний, 20-22%, деЗаан, Нідерланди 1кг
600 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- Немає в наявності
- +380 (93) 107-55-18
Какао порошок преміум класу жирністю 20-22%, N21N, де Заан, Нідерланди. Натуральний (не піддавався обробці лугом) для какао, випічки, гарячого шоколаду, домашнього шоколаду.
Виробник
Термін придатності: виготовлено у червеі 2024 року - краще використати до червня 2026г.
-
У 1911 році біля Амстердама на березі річки Заан чотири підприємці заклали фабрику з переробки какао бобів, заснувавши підприємство NV Chocoladefabriek De ZaanЧерез чотири роки пан Ян Гейсман купив всі акції компанії і став єдиним власником, і незабаром вивів своє підприємство в світові лідери ринку з переробки какао-сирень і виробництва Какао-продуктів преміальні якості. За більш ніж 100 років промислового виробництва технології виробництва какао-продуктів були відточені до досконалості, змінювали власники фабрики, але незмінно залишалася асоціація бренда deZaan з передовими промисловими технологіями і найвищою якістю товарів. З 2015 року deZaan преміальний бренд Olam cocoa.
Перегляд упаковки
- zip-lock пакет
- від 25 кілограмів - мішок
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Olam |
Країна виробник | Нідерланди |
Тип | Какао-порошок |
Жирність | 21.4 % |
рн (кислотність) | 5.8 |
дрібнозернистість (через сито 75 мікрон) | 99,5% |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | zip-lock пакет |
Харчова цінність | |
білки | 17,6 |
вуглеводи | 13.4 г |
жири | 22 г |
Енергетична цінність 100г | 340 ккал |
Вміст КАКАО МАСЛА | 22 % |
дисперсність (тонкість помелу) % | 75 мкм % |
- Ціна: 600 ₴/кг