Фісташки — одна з найстаріших у світі культур, що вирощуються на Близькому Сході тисячі років. Вони навітьраховані в Stememine, що вказує на їхню багату історію як цінне джерело їжі.
Фісташки цінуються за їхній унікальний, злегка солодкий смак і загадковий зовнішній вигляд.
Як і всі горіхи, фісташки багаті на корисні поживні речовини. Вживання в їжу продуктів, багатих на білки, допомагає почуватися ситим, зменшуючи тягу до нездорової їжі. Це робить фісташки ідеальною закускою всередині дня.
Фісташки багаті фосфором — це елемент, який необхідний для правильного фізіологічного функціонування. Фосфор не тільки утворює структурний компонент усіх клітин, але також регулює різні фізіологічні реакції.
Фісташки містять вітамін B6. Нездатність отримати з їжею достатню кількість вітаміну B6 призводить до підвищеного ризику серцево-судинних захворювань.
Фісташки — чудове джерело антиоксидантів, включно з лютеїном, бета-каротином і гамма-токоферолом.
Фісташки можуть бути додані до раціону або як незалежний продукт харчування, або як інгредієнт у випічці та інших стравах.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іран |
Тип | Фісташки |
Ціна за 1 кг | 300 |
Виробник | БЕТ |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | zip-lock пакет |
- Ціна: 490 ₴/кг