Какао порошок 20/22 DP "Bensdorp", 20-22%, слабоалкалізований, Франція 0.5кг
160 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- Немає в наявності
+380 (96) 544-86-60
- +380 (93) 107-55-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Какао жирний порошок 20-22%, 20/22DP, Bensdorp, Франція. Алкалізований, ступінь алкалізації - слабкий, pH 6.8-7. Ненасиченого коричневого кольору з легким червоним відтінком, виготовлений із високоякісних какао бобів Західної Африки.
Вищої якості. Слабка алкалізація надає цьому порошку унікальні властивості - він поєднує в собі переваги алкалізованих порошків (покращені смакові властивості, розчинність у рідинах, насичений колір) і при цьому зберігає природний аромат, більш характерний для натуральних порошків, що не піддаються алалізації. Може використовуватись як для напоїв, так і для випікання, гарячого шоколаду, домашнього шоколаду.
Виробник
Barry Callebaut France.
Термін придатності: до 10/11/2025г
Ціна
від 0.5кг – 160 грн/уп
упаковка
zip-lock пакет
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Франція |
Тип | Какао-порошок |
Жирність | 21 % |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пакет |
рн (кислотність) | 7,9-8 |
дрібнозернистість (через сито 75 мікрон) | 99,5% |
Харчова цінність | |
білки | 17,6 |
вуглеводи | 13.4 г |
жири | 22 г |
Енергетична цінність 100г | 340 ккал |
Вміст КАКАО МАСЛА | 22 % |
дисперсність (тонкість помелу) % | 75 мкм % |
Інформація для замовлення
- Ціна: 160 ₴/упаковка