Какао порошок 20/22 DP "Bensdorp", 20-22%, слабоалкалізований, Франція 1кг
300 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- Немає в наявності
- +380 (93) 107-55-18
Какао порошок жирний 20-22%, 20/22DP, Bensdorp, Франція. Алкалізований, ступінь алкалізації — слабий, pH 6.8-7. Ненасиченого коричневого кольору з легким червонуватим відтінком, виготовлений із високоякісних какао бобів Західної Африки. Вищої якості. Слабка алкалізація надає цьому порошку унікальні властивості — він поєднує в собі переваги алкалізованих порошків (поліпшені смакові властивості, розчинність у рідинах, насичений колір) і водночас зберігає природний аромат, більш характерний для натуральних порошків, що не піддаються акалізації. Може використовуватися як для напоїв, так і для випічки, гарячого шоколаду, домашнього шоколаду.
Виробник
- Barry Callebaut France.
Срок годности: по 10/11/2025г
Ціна
- от 1кг – 300 грн/кг
Тип паковання
- zip-lock пакет
- від 25 кг — мішок
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Країна виробник | Франція |
Тип | Какао-порошок |
Жирність | 21 % |
Вага | 1000 г |
Упаковка | Пакет |
рн (кислотність) | 7,9-8 |
дрібнозернистість (через сито 75 мікрон) | 99,5% |
Харчова цінність | |
білки | 17,6 |
вуглеводи | 13.4 г |
жири | 22 г |
Енергетична цінність 100г | 340 ккал |
Вміст КАКАО МАСЛА | 22 % |
дисперсність (тонкість помелу) % | 75 мкм % |
- Ціна: 300 ₴/кг