Професійний кондитерський білий шоколад серії Reno Concerto White у калетах (дропсах)
Плинність - 4 капли.
Застосування: корпусні цукерки, батончики, шоколадні плитки, ганаші, креми, муси, фігури.
Температура плавлення: 45 °С
Темперування: 28-30 °С
Виробник
- IRCA. Італія
Використати до - грудень 2025г.
Вид упаковки
- zip-lock пакет
- 5 кг – фабричний пакет.
- 10 кг - ящик, в якому два фабричних пакета по 5 кг
Состав
- сухое молоко
- какао масло
- сахар
- эмульгатор - лецитин соевый, натуральный ванильный ароматизатор
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Cargill |
| Країна виробник | Бельгія |
| Колір | Чорний |
| Основні | |
| Вага | 1000 |
| Тип шоколаду | Чорний |
Інформація для замовлення
- Ціна: 830 ₴/кг

