Італійський чорний шоколад Ariba у формі дисків — високий натуральний шоколад, який широко використовують у конситерському виробництві.
Шоколад виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок і добавок, зберігає всі свої властивості і корисні мікроелементи навіть після плавлення.
Так ви уникнете перегрівання шоколаду на водяній або паровій лазні.
Чорний шоколад у вигляді діаманта використовується для Виготовлення цукерок, мусів, кремів, десертів, ганашів, кондитерських виробів, оздоблення шоколадних прикрас та різних начинок.
Темперування шоколаду ручним способом:
1: Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до одного природного стану.
2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.
3. Зібрати шоколад з мармуру в місткість з охололою частиною 1/4 шоколаду.
4. Перемішати до температури 30-32 °С.
Рекомендація для темперування:
1. Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
2) Під час темперування необхідний ретельний контроль температури.
3) Під час роботи з шоколадом потрібно використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
4. Для темперування потрібно брати принаймні 1 кілограм шоколаду.
Плинність – 3 краплі
Склад: какао-масса, цукор, какао-масло, знежирений какао-порошок, емульгатор (Є322-підсолонечний лецитин), екстракт ванілі. Ймовірні сліди молока.
Зміст какао-продуктів: 54%
Шаблони зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 16-20 °С і відносної вологості не вище 65%.
Пакування: Zipp-Lock пакет або заводська упаковка - при замовленні 10кг.Термін зберігання: 18 місяців, якщо температура не перевищує 20 градусів, у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 400 ₴/кг