Продавець Какао Клуб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1144 відгуків
+380 (96) 544-86-60
+380 (93) 107-55-18
Какао Клуб - какао масло шоколад - оптом и в розницу
Кошик

Шоколад Аріба чорний 55%, в дисках, Master Martini, Італія

400 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Немає в наявності
Шоколад Аріба чорний 55%, в дисках, Master Martini, Італія
Шоколад Аріба чорний 55%, в дисках, Master Martini, ІталіяНемає в наявності
400 ₴/кг
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Італійський чорний шоколад Ariba у формі дисків — високий натуральний шоколад, який широко використовують у конситерському виробництві.

Шоколад виготовлений з натуральних какао-бобів, не має штучних домішок і добавок, зберігає всі свої властивості і корисні мікроелементи навіть після плавлення.

Так ви уникнете перегрівання шоколаду на водяній або паровій лазні.

Чорний шоколад у вигляді діаманта використовується для Виготовлення цукерок, мусів, кремів, десертів, ганашів, кондитерських виробів, оздоблення шоколадних прикрас та різних начинок.

Темперування шоколаду ручним способом:

1: Розтопити шоколад до температури 45-50 °С, перемішати до одного природного стану.

2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси і, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °С.

3. Зібрати шоколад з мармуру в місткість з охололою частиною 1/4 шоколаду.

4. Перемішати до температури 30-32 °С.

Рекомендація для темперування:

1. Під час темперування шоколад повинен бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.

2) Під час темперування необхідний ретельний контроль температури.

3) Під час роботи з шоколадом потрібно використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.

4. Для темперування потрібно брати принаймні 1 кілограм шоколаду.

Плинність – 3 краплі

Склад: какао-масса, цукор, какао-масло, знежирений какао-порошок, емульгатор (Є322-підсолонечний лецитин), екстракт ванілі. Ймовірні сліди молока.

Зміст какао-продуктів: 54%

Шаблони зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі 16-20 °С і відносної вологості не вище 65%.

Пакування: Zipp-Lock пакет або заводська упаковка - при замовленні 10кг.

Термін зберігання: 18 місяців, якщо температура не перевищує 20 градусів, у сухому місці.

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 400 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner