Кокосова паста виготовляється з висушеної м'якоті кокоса (кокосової стружки жирністю 65%) і являє собою перетерту до найдрібніших частинок копру кокосового горіха. У процесі виробництва не виробляється термообробка.
Вживати можна як у сирому вигляді, так і і складі каш, мюслі, смузі, труфелів, гарячих напоїв, сироїдних десертів і багатьох інших страв.
Калорійність продукту: 638,68 Ккал/100г.
Білків 10,8 г
Жирів 65,08 г
Вуглеводів 19,41 г.
Не містить будь-яких консервантів, соєвого лецитину та інших сторонніх інгредієнтів.Виготовлено серпень 2023 року, використовувати до лютого 2024 року.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Об`єм | 500 мл |
Вага | 450 г |
Упаковка | Скляна тара |
Ціна за 1 л. | 450 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 100 ₴