Мальтитол — це замінник цукру на основі високоочищеного сахараспирта, солодкість якого складає 90% від солодощі сахарози. Проводиться з крохмалів. За фізичними властивостями (розчинність, в'язкість сиропу, температура плавлення і т. д.) дуже близький до властивостей цукру, що дозволяє використовувати його в кондитерському виробництві, не порушуючи звичні технології. При цьому енергетична цінність мальтитола (2 ккал/г) майже в два рази нижче показників сахарози, що дозволяє застосовувати його при виробництві продуктів для контролю ваги тіла. Мальтитол захищає зуби від карієсу, володіє стабільністю при тепловій обробці, не впливає на аромат продуктів при приготуванні і не забарвлює їх.
Ціна 150грн. за 1 кг;Упаковка Zip-Lock пакет.