Для виробництва кокосового цукру використовують кокосовий сік, що складається з квіток кокосових пальм. Сік випарюють, отримуючи кристали кокосового цукру. Цукор не піддається рафінації, не містить глютену, консервантів, барвників і інших сторонніх домішок. Широко використовується в кондитерських виробах, напоях, будучи натуральним замінником звичного нам білого цукру.
Кокосовий цукор має низький глікемічний індекс – GI 35, що дозволяє його вживати навіть людям, страждаючим цукровим діабетом. При вживанні кокосового цукру вуглеводи не перетворюються в жир, а повністю розщеплюються.
Ціна за 1 кг - 220грн.
Упаковка Zip-Lock пакет.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1 г |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | zip lock пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 270 ₴/кг