Продавець Какао Клуб розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
1390 відгуків
тимчасово переїхали на cacaoopt.com.ua
+380 (96) 544-86-60
+380 (93) 107-55-18
Какао Клуб - какао масло шоколад - оптом и в розницу

Пектин цитрусовий ТМ Grindsted, Чехія

70 ₴/100 г

  • В наявності
Пектин цитрусовий ТМ Grindsted, Чехія
Пектин цитрусовий ТМ Grindsted, ЧехіяВ наявності
70 ₴/100 г
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пектин  цитрусовий ТМ Grindsted це пектин cереднього осаду, що представляє собою білуватий порошок, екстрагований з цедри цитрусових плодів.

Склад продукту: пектин (Е440і), сахароза.

Області застосування:

Продукт широко використовується у якості загусника, емульгатора і стабілізатора в харчовій промисловості при виробництві: зефіру, мармеладу, кремів для тортів; желе, джемів, мусів; йогуртів та морозива.
Рекомендована доза: 0,4-1,2%, вміст розчинних сухих речовин 55 -70% у відповідності до заданої рецептури та вимог структури кінцевого продукту.

Рекомендації щодо розчинення:
Для розчинення продукту без грудок необхідно:
- попередньо змішати пектин із іншими інгредієнтами у стані порошку і кількісно перенести суміш у рідину при постійному інтенсивному перемішуванні. Продовжити помішування до повного розчинення
- або розчинити порошок в нерозчинному середовищі (масло, цукровий сироп з вмістом сухих речовин > 65 % Brix).
Розчинення продукту залежить від середовища і від процесу: поліпшується при нагріванні (час, температура), і перемішуванні (мішалка, міксер, гомогенізатор).
Повне розчинення продукту досягається при температурі - 80 - 85 ֯С (176 - 185 ֯F). Складніше розчиняти в середовищі з високим вмістом Са 2+ (жорстка вода > 80 ppm Ca 2+ , молоко), у цьому випадку необхідний додатковий час або комлексоутворюючі солі.

 

Зберігання:

Пектин Cповинен зберігатися в сухому прохолодному місці.

Максимальна температура – 25оС, вологість < 60%.

Термін зберігання 24 місяці.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 70 ₴/100 г