Пектин цитрусовий ТМ Grindsted це пектин cереднього осаду, що представляє собою білуватий порошок, екстрагований з цедри цитрусових плодів.
Склад продукту: пектин (Е440і), сахароза.
Області застосування:Продукт широко використовується у якості загусника, емульгатора і стабілізатора в харчовій промисловості при виробництві: зефіру, мармеладу, кремів для тортів; желе, джемів, мусів; йогуртів та морозива.
Рекомендована доза: 0,4-1,2%, вміст розчинних сухих речовин 55 -70% у відповідності до заданої рецептури та вимог структури кінцевого продукту.
Для розчинення продукту без грудок необхідно:
- попередньо змішати пектин із іншими інгредієнтами у стані порошку і кількісно перенести суміш у рідину при постійному інтенсивному перемішуванні. Продовжити помішування до повного розчинення
- або розчинити порошок в нерозчинному середовищі (масло, цукровий сироп з вмістом сухих речовин > 65 % Brix).
Розчинення продукту залежить від середовища і від процесу: поліпшується при нагріванні (час, температура), і перемішуванні (мішалка, міксер, гомогенізатор).
Повне розчинення продукту досягається при температурі - 80 - 85 ֯С (176 - 185 ֯F). Складніше розчиняти в середовищі з високим вмістом Са 2+ (жорстка вода > 80 ppm Ca 2+ , молоко), у цьому випадку необхідний додатковий час або комлексоутворюючі солі.
Зберігання:
Пектин Cповинен зберігатися в сухому прохолодному місці.
Максимальна температура – 25оС, вологість < 60%.
Термін зберігання 24 місяці.
Інформація для замовлення
- Ціна: 70 ₴/100 г

