Що таке Агар агар
Агар-агар це рослинний замінник желатину, одержуваний шляхом механічного вилучення клейової основи з червоних і бурих водоростей, що мешкають в Чорному морі, на Білому морі і Тихому океані.
У харчовій промисловості агар-агар застосовують як загусник при виробництві супів, соусів, морозива, мармеладу, зефіру, жувальних цукерок, пастили, начинок різного роду, суфле, дієтичних продуктів, кульок для перлового чаю, джему, конфітюру і так далі.
Широко застосовується в дієтичному харчуванні.
Інші статті
- Cargill, Inc. - найбільша приватна продовольча компанія США.Постачання какао тертого, какао-масла, какао-порошку та шоколаду здійснюються компанією з заводів, що перебувають в Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Франції, Кот-Д'івуарі та Гані. Введущий світовий лідер в переробці какао-бобів.Повна версія статті
- Республіка Кот-Д'івуарНайбільший виробник какао (перше місце в світі) і каву (третє місце в світі).Повна версія статті