Кешью - дерево, плід якого є поширеним продуктом харчування. Батьківщина - Бразилія. В кінці 16-го століття завезений в Східну Африку та Індію і тепер вважається частиною традиційної індійської кухні.
Вигнутий плід, має форму великого толстого боба і може досягати більше 2,5 см у довжину. Здається, що один з його кінців був насильно занурений у грушоподібний стебло (hypocarp), званий яблуком кешью. Яблуко кешью, яке є додатковим фруктом, приблизно в три рази більше, ніж справжні плоди, має червонуватий або жовтий колір. Яблука кешью збирають вручну, вигнуті плоди спочатку відокремлюють, а потім висушують на сонці.
Кешью дуже багаті мінералами, особливо магнієм, і, як і інші горіхи, надзвичайно корисні для здоров'я серця при регулярному вживанні.
Кешью може бути включений в раціон або як незалежний продукт харчування, або як інгредієнт у випічці та інших стравах.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | В'єтнам |
| Тип | Кешью |
| Вага | 1000 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Фасовка | zip-lock пакет |
- Ціна: 460 ₴/кг

