Мигдаль - неймовірно популярний горіх. Це їстівне насіння, яке росте на дереві Prunus dulcis. Горіхи дуже поживні й надзвичайно корисні.
Батьківщина мигдалю - Близький Схід. В даний час найбільшим у світі виробником товарного горіха є Сполучені Штати.
Мигдаль зазвичай продається в двох станах: сирими або смаженими, володіє неймовірно вражаючим профілем поживних речовин.
Мигдаль володіє високою концентрацією жирів, клітковини, білка і різних важливих поживних речовинах, фантастичний джерело антиоксидантів і вітаміну Е. Антиоксиданти в мигдалі в основному зосереджені в коричневому шарі шкіри, тому бланшований мигдаль (у якого шкіра видалена) не кращий вибір з точки зору здоров'я. Вживання мигдалю допомагає з контролем рівня цукру в крові, адже його горіхи - з низьким вмістом вуглеводів, але з високим вмістом жирів, білка і клітковини, що робить його ідеальним продуктом для діабетиків.
Ще одна відмінна риса мигдалю - це наявність у його горіхах разюче большоего кількості магнію, мінералу, якого не вистачає в раціоні більшості людей.
Горіхи мигдалю можуть бути включені в раціон або як незалежний продукт харчування, або як інгредієнт у випічці та інших стравах.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип | Мигдаль |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | zip-lock пакет |
- Ціна: 380 ₴/кг