Фісташки - одна з найстаріших у світі культур, вирощуваних на Близькому Сході тисячі років. Вони навіть згадуються в Старому Завіті, що вказує на їхню багату історію як цінне джерело їжі.
Фісташки цінуються за їх унікальний, злегка солодкий смак і привабливий зовнішній вигляд.
Як і всі горіхи, фісташки багаті корисними поживними речовинами. Вживання в їжу продуктів, багатих білками, допомагає відчувати себе ситим, зменшуючи тягу до нездорової їжі. Це робить фісташки ідеальною закускою в середині дня.
Фісташки багаті фосфором - це елемент, який необхідний для правильного фізіологічного функціонування. Фосфор не тільки утворює структурний компонент всіх клітин, але також регулює різні фізіологічні реакції.
Фісташки містять вітамін B6. Нездатність отримати з їжею достатню кількість вітаміну B6 призводить до підвищеного ризику серцево-судинних захворювань.
Фісташки - відмінний джерело антиоксидантів, включаючи лютеїн, бета-каротин і гамма-токоферол.
Фісташки можуть бути включені в раціон або як незалежний продукт харчування, або як інгредієнт у випічці та інших стравах.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
Тип | Фісташки |
Виробник | БЕТ |
Користувальницькі характеристики | |
Фасовка | zip-lock пакет |
- Ціна: 520 ₴/кг