Пектин типу АРА 104 («Андре пектин») – очищений пектин повільної садки, витягнутий з яблучної макухи та стандартизований сахарозою.
Специфікація:
Міцність колодець USA-SAG: 150±5
Температура садки: 50-60ºС
pH (2% р-р): 2.8 – 3.8
Ступінь етерифікації: < 60%
Застосування:
Джеми, желе, кондитерські вироби
рН готового продукту: 2.5 – 3.5
Вміст сухих речовин: > 55%
у продукті
Рівні застосування (загальні):
Джеми, желе: 0.4 – 1.0%
Кондитерські вироби: 0.8 – 2.2%
Ми рекомендуємо розчинити пектин у воді перед додаванням до кінцевого продукту.
Фізично відчутні характеристики
Зовнішній вигляд: порошок, що легко пересипається
Колір: Блідо жовтий/коричневий порошок
Запах: незначний, без сторонніх нот
Смак: слабкий, без стороннього присмаку
- Ціна: 70 ₴/100 г