Продавець Какао Клуб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1144 відгуків
+380 (96) 544-86-60
+380 (93) 107-55-18
Какао Клуб - какао масло шоколад - оптом и в розницу
Кошик

Шоколад Ариба білий 31%, у дисках, Master Martini, Італія

500 ₴/кг

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Немає в наявності
Шоколад Ариба білий 31%, у дисках, Master Martini, Італія
Шоколад Ариба білий 31%, у дисках, Master Martini, ІталіяНемає в наявності
500 ₴/кг
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Італійський молочний шоколад Ariba у формі дисків — високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.

Особливості:

— Шоколад Аріба виробляють із натуральних інгредієнтів, тому підходить для дітей.

— Має м'який молочно-ванільний смак, інтенсивний аромат і розсипчасту текстуру.

— Весь шоколад готовий до вживання без додаткової обробки.

Використовується для приготування цукерок, плиток, для глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, ганашу, десертів, а також для виробництва шоколадних прикрас (фігурок), застосовується в шоколадних фонтанах і фондю.

Білий шоколад вимагає темпування.

Темперацію шоколаду ручним способом:

1. Розтопити шоколад до температури 45-50 °C, перемішати до однорідного стану.

2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси та, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °C.

3. Зібрати шоколад із мармуру в ємність із охололою частиною 1/4 шоколаду.

4. Перемішати до температури 30-32 °C.

 

Рекомендації під час темпування:

- Під час темпування шоколад має бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.

- У процесі темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.

- Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.

- Для темперавання потрібно брати не менш ніж 1 кг шоколаду.

Течкість – 4 краплі

Шоколад Ariba має сертифікат кошерності.

Склад: цукор, какао-олія (31%), знежирене незбиране сухе молоко, емульгатор (сонячний лецитин E322), натуральний екстракт ванілі, ароматизатор. Продукт не містить пальмової олії.

Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вищої від 20 °C.

Паковання: Zip-Lock пакет або заводське паковання — під час замовлення 10 кг.

Виготовлений 23/08/23.

Термін зберігання: 18 місяців за температури не вищої від 20 °C у сухому місці.

Характеристики
Основні
ВиробникMaster Martini
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 500 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner