Італійський молочний шоколад Ariba у формі дисків — високоякісний натуральний шоколад, який широко використовується в кондитерському виробництві.
Особливості:
— Шоколад Аріба виробляють із натуральних інгредієнтів, тому підходить для дітей.
— Має м'який молочно-ванільний смак, інтенсивний аромат і розсипчасту текстуру.
— Весь шоколад готовий до вживання без додаткової обробки.
Використовується для приготування цукерок, плиток, для глазурування поверхні кондитерських виробів, розширення асортименту кремів, мусів, ганашу, десертів, а також для виробництва шоколадних прикрас (фігурок), застосовується в шоколадних фонтанах і фондю.
Білий шоколад вимагає темпування.
Темперацію шоколаду ручним способом:
1. Розтопити шоколад до температури 45-50 °C, перемішати до однорідного стану.
2. Вилити розтоплений шоколад на мармур 3/4 шоколадної маси та, перемішуючи, залізним скребком і лопаткою, дати охолонути до 28 °C.
3. Зібрати шоколад із мармуру в ємність із охололою частиною 1/4 шоколаду.
4. Перемішати до температури 30-32 °C.
Рекомендації під час темпування:
- Під час темпування шоколад має бути добре перемішаний і рівномірно охолоджений.
- У процесі темперування необхідний ретельний контроль кінцевої температури.
- Під час роботи з шоколадом обов'язково використовувати тільки чисті та сухі інструменти та посуд.
- Для темперавання потрібно брати не менш ніж 1 кг шоколаду.
Течкість – 4 краплі
Шоколад Ariba має сертифікат кошерності.
Склад: цукор, какао-олія (31%), знежирене незбиране сухе молоко, емульгатор (сонячний лецитин E322), натуральний екстракт ванілі, ароматизатор. Продукт не містить пальмової олії.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вищої від 20 °C.
Паковання: Zip-Lock пакет або заводське паковання — під час замовлення 10 кг.Виготовлений 23/08/24.
Термін зберігання: 18 місяців за температури не вищої від 20 °C у сухому місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 700 ₴/кг