Пекан очищений, ядра горіха смажені в упаковці, 0,5кг.
Пекан (карія, гікорі) є видом деревних рослин родини Орехові. Поширений пекан, в основному, на південному сході США, але також зустрічається в Криму, Середній Азії і на Кавказі. Найпоширенішою умовою життя цієї рослини є жарке вологе повітря. Дерево здатне приносити плоди протягом 300 років. Пікан не тільки зовні з грицьким горіхом (який, до речі, є його близьким родичем), вони схожі і на смак, тільки пекан ніжний і солодкий. Орех пекан містить багато жиру, це навряд чи не найжирніший горіх. Кількість жиру у Пекані сягає 70%. У ньому міститься багато поживних і корисних речовин: білки, цукор, вуглеводи, вітаміни А, В, Є, мікро- і макроелементи: кальцій, магній, залізо, фосфор, калій, цинк.Пекан, як і майже всі горіхи, універсален — сирий або прокал у духовці до появи характерного аромату. Малкорублені орішки можна додати до салату, щоб придати йому пікантного смаку. А начинка для смаженої курки стане хрустким і ніжним, якщо в неї додати чашку рублених горіхів. Пекан використовується для приготування хліба, печива та пирога. У Сполучених Штатах дуже популярний традиційний пиріг-пекан. Як і всі горіхи з високим вмістом жиру погано зберігається після розтину упаковки, тому Рекомендуємо зберігати у прохолодному темному місці недовгий час. Дуже щільно закритим, видавівши з пакета залишки повітря.
Основні | |
---|---|
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
Ціна за 1 кг | 800 |
- Ціна: 450 ₴/упаковка