Кокосове молоко, зване також «азіатськими вершками», отримують шляхом віджимання м'якоті кокосового горіха і, завдяки своїй низькій калорійності, воно є альтернативою вершків. Кокосова борошно виготовлена з натуральної м'якоті кокосів, шляхом перемелювання, знежирення і висушування. Продукт має природний білий колір і яскраво виражений запах.
Сухе кокосове молоко містить приблизно від 30% до 65 жиру, 6% вуглеводів і 4% білка. Кокосове молоко багате вітамінами групи В (В1, В2, В3) і вітаміном С.
Сухе кокосове молоко додається чай або каву замість вершків, що надає цим напоїв особливий витончений смак і аромат.
Сухе кокосове молоко використовується в домашній випічці і при приготуванні домашнього хліба. Молоко кокоса надає здобі надзвичайну ніжність і неповторний кокосовий присмак.
Кокосове молоко ідельно підходить до багатьох страв, включаючи страви з морепродуктів, м'ясо, соуси, салати, тайський каррі.
Упаковка Zip-Lock пакет.