Кондитерська глазур Карібе молочна, Master Martini, Італія, 1 кг
180 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн
- В наявності
- +380 (93) 107-55-18
Карібе Шоколадні Молочні Диски — матові "монетки" коричневого кольору, d = 10-15 мм. Використовується як глазур, у розтопленому вигляді для кондитерських виробів, печива, здоби, і в чистому вигляді, для прикрашання.
Як правильно розтопити "Карибе шоколадні диски"?
Для декору — розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 42оC, дати їм охолонути до t = 35оЗ і використовувати.
За допомогою шоколадних дисків і вершків "Декор Ап" можна приготувати дуже швидко м'яку помадку, а шоколадних дисків і "Каравелла крем какао" (1:1) можна приготувати м'яку помадку.
Вироби, покриті такою помадкою, мають глянсову, блискучу поверхню, помадка не утворює сильно застигаючу скоринку, на відміну від звичайної глазурі, що ускладнює нарізання готового виробу, але й не пристає до рук.
Виробник: Італія, Master Martini
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Колір | Коричневий |
- Ціна: 180 ₴/кг