Продавець Какао Клуб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1115 відгуків
+380 (96) 544-86-60
+380 (93) 107-55-18
Какао Клуб - какао масло шоколад - оптом и в розницу
Кошик

Пектин яблучний HM-MRS-1, ТМ Т. В. Реctin, Україна

55 /100 г

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Пектин яблучний HM-MRS-1, ТМ Т. В. Реctin, Україна
Пектин яблучний HM-MRS-1, ТМ Т. В. Реctin, УкраїнаВ наявності
55 /100 г
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
+380 (96) 544-86-60
  • +380 (93) 107-55-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пектин яблучний ТМ Т. В. Реctin це високоякісний пектин середньої садки, який представляє собою бежевий порошок, екстрагований з плодів яблук. Вироблено в Україні з високоякісної сировини на сучасному обладнанні.

Загальна характеристика:

Пектин - желирующее речовина, дозволена для застосування в харчових продуктах.
Пектин HM-MRS-1 має ступінь етерифікації 64%-67%, застигає з  швидкістю - до 15 хвилин.
Порошок від кремового до світло-коричневого кольору. Смак і запах характерний для пектину трохи солодкуватий, без сторонніх присмаків і запахів.


Фізико-хімічні параметри:
Сила желеобразования 150 ± 5 ° SAG
Ступінь етерифікації 64-37%
Час желеобразования до 15 хв
Температура желеобразования 65 ÷ 75ºС
рн 1% розчину 3,0 ± 0,6
Ступінь подрібнення нижче 0,5 mm
Вміст шкідливих для здоров'я металів:
миш'як менше 0,5 мг / кг
свинець менше 1,0 мг / кг
кадмій менше 0,1 мг / кг
ртуть менше 0,1 мг / кг

 

Мікробіологічні дані:
Мезофільні аеробні мікроорганізми не більше 1000 в 1 г пектину
Пліснява і дріжджі не більш 50 в 1 г пектину
Сальмонела відсутня в 25 г пектину

Харчова цінність в 100 г пектину:
Енергетична цінність 500-600 кДж
Жири ок. 0,1 г
Вуглеводи ок. 25-35 г
Клітковина ок. 65-75г
Білки 0 м
упаковка:
Термін зберігання:
Пектин, зберігається в сухому і прохолодному місці, в щільно закритій упаковці, не втрачає свої властивості протягом  18 місяців.

Умови зберігання:
Зберігати в щільно закритій упаковці, у приміщенні при температурі від 0 до 20 ° С і вологості ~ 75%.

Пектин є безпечним для здоров'я речовиною. У разі потрапляння на шкіру та очі промити великою кількістю води.

Пектин не є генетично модифікованим продуктом, а також не був виготовлений з генетично модифікованої сировини.

Пектин не містить алергенів і складових тваринного походження. Під час виробничого процесу не використовуються алергени і складові тваринного походження.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 55 /100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner